DATO: 03.feb.2012 / KLOKKESLETT: 15:04

0 kommentar(er)

Hei!

Endlig er den slitsomme skole uken over og vi er en uke nermere vinterferie! Og som nesten alle andre synes jeg det er utrolig deilig med helg og endelig litt fri fra skolen!

 

Som de aller fleste helger har jeg fult programm! I dag (fredag) skal jeg i bursdag, i morgen (lørdag) skal jeg til fredrikstad å besøke Marlene (bolgg: marlenejensen.blogg.no) og da blir det seføgelig overnatting! På søndag skal jeg i stallen og gjøre ferdig matte lekser....blææ!  Men det må til! Så dette blir en fin helg! 

 

Jeg stor koste meg også sammen med Nora i helga som var! Utrolig mange herlige folk jeg ble kjent med, og ikke minst hadde vi det morsomt!

 

Siden jeg ikke har blogget så mye i det siste har dere sikkert ikek fått med dere at jeg har veldig vondt i armen. For det har seg sånn at  jeg var på trening på onsdag, ponnien var veldig fin og hoppet bra! Men vi bommet TOTALT på et hinder, ponnien hoppet men rakk ikke over og kræsjet inn i hinderet. Solo (ponnien) klarte så vidt å holde seg på beina, men det gikk heldivis fint med hun! Med meg derimot gikk det ikke fult så bra meg... jeg hadde nemmelig strukket en muskel i armen. Noe jeg ikke merket før timen var over! Så i en dag etter på (torsdag) var hele hånda mi hoven. Men kjenner heldigvis ut som det er bedre i dag! 

Så da satser vi på at jeg er frisk i morgen! :D

 


Dårlig kavalitet..:( Men det duger til outfitten komemr! :D

//blogges//

Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no


Design av


hits